- Sortera utifrån Pris
- Visa 15 Produkter per sida
-
CIRCULAR BREAKING S A W Model SPC 140, Model SPC 16 5
SPC 140, med ett skärdjup på 1,5 tum (38 mm), eller SPC 165 med ett skärdjup på 2 tum (51 mm) passar perfekt för skink- och axelmärkning, ribbning och avlägsnande av ben.
-
BUNG RING EXPANDER Model BRE-1 and BRE-2
Används för att expandera och installera bungringar i nötköttsindustrin.
-
BEEF BRISKET SAW Model MG-1 E
Den kraftfulla, högpresterande MG1-E är utformad för att snabbt skära igenom alla nötköttsborstar – bara 3 sekunder. Liten och manövrerbar för optimal hantering
-
HYDRAULIC BREAKING SAW – MODEL HBS 1000
BS 1000, med ett snittdjup på 4,75 tum (121 mm), passar perfekt för nötkött: chuckar, axlar, revben, framkvarter, chineben, bröst, ländar och aitchben.
-
AIR CIRCULAR BREAKING SAW – MODEL MCS 300
MCS 300 med full 2 hk motor och maximalt 112 mm djup är idealisk för primärskärning av nötkött :: framkvarter, chuckar, axlar, bröst.
-
CARCASS SPLITTING BAND SAW Model H080
Används ofta för produktion av fläskklyvning (upp till 400 svin / timme / såg).
-
HYDRAULIC CIRCULAR SAW Model SHC 205
Nötkött: Brytande framkvarts- och nötköttplattor, även ribbning med varmt och kallt.
-
CIRCULAR BREAKING SAW – MODEL 1000F
1000F, med ett snittdjup på 76 mm (3 tum), passar perfekt för chuckar, axlar, revben, framkvarter, chinben, bröst, ländar och aitchben.
-
BEEF DEHORNER – MODEL 80G
Skär större horn på alla nötköttklöverar till skallen än möjligt med traditionella skjuvtagare.
-
HOCK CUTTER – MODEL 500HC
500HC skär snabbt och rent bakre nötköttbockar genom fogen och är en effektiv hockavskärare för suggor.
-
CIRCULAR BREAKING SAW Model SEC 280-04
SEC 280-04, med ett djup på 102 mm (102 mm), är idealisk för:
• Nötkött: skärande chuckar, axlar, revben, framkvarter, bakkvarter, kinnben, bröst och ländar. -
BEEF LOW VOLTAGE STIMULATOR – MODEL LVST1
Jarvis Model LVST1 lågspänningsstimulator och startspärr, tillverkad av vårt JETCO-dotterbolag, för både nötkött- och fårstimulering.
-
CIRCULAR SCRIBING SAW SPC 100
SPC 100, med ett maximalt skärdjup på 0,75 tum (19 mm), är idealiskt för skribb av nötkött och fläsk.