• 0Shopping Cart
Jarvis
  • Start
  • Produktkatalog-24
  • Maskiner/Begagnat
  • Kontakt
  • Samarbetspartners
  • Menu Menu

DEHIDER BLADE RECONDITIONER Model BR-5 / BR-5A / BR-5B / BR-5D

Slipar 100 mm eller 110 mm blad enligt originaldesignspecifikationer – minskar materialavlägsnande för längre bladlivslängd

Kategori: Nöt
  • Beskrivning

Beskrivning

  • Slipar 100 mm eller 110 mm blad enligt originaldesignspecifikationer – minskar materialavlägsnande för längre bladlivslängd.
  • Automatisk positionering för dubbning – ingen finjustering krävs, välj bara en fin, medium eller tung dub.
  • Precision-indexeraren centrerar varje tand perfekt, vilket eliminerar operatörsfel – minimal utbildning krävs.
  • På BR-5 / BR-5A perfekta blad varje gång krävs inget annat.
  • Smörjbara svängpunkter för längre livslängd
  • Anti-tie down kontroller för operatörens säkerhet
  • Uppfyller nationella och internationella krav för säkerhet och hygien

Relaterade produkter

  • ROBOTIC HOCK CUTTER Model JR-50Search this website Search

    ROBOTIC HOCK CUTTER Model JR-50Search this website Search

    Kategori: Nöt
  • SBR-2 STRAIGHT BLADE RECONDITIONER

    SBR-2 STRAIGHT BLADE RECONDITIONER

    Perfekt för slipning av blad för brisket, kvartering och klyvsågar.

    Kategori: Nöt
  • CIRCULAR BREAKING S A W Model SPC 140, Model SPC 16 5

    CIRCULAR BREAKING S A W Model SPC 140, Model SPC 16 5

    SPC 140, med ett skärdjup på 1,5 tum (38 mm), eller SPC 165 med ett skärdjup på 2 tum (51 mm) passar perfekt för skink- och axelmärkning, ribbning och avlägsnande av ben.

    Kategori: Nöt
  • 50G BEEF DEHORNER

    50G BEEF DEHORNER

    Klipper båda hornen på allt nötkött närmare skallen än möjligt med traditionella avskärare av skjuvtyp

    Kategori: Nöt

Jarvis Skandinavien AB
Maskiner, service och förbrukningsartiklar till den nordiska köttbranschen

Här finns vi
Skruvgatan 7
SE-211 24 MALMÖ
+46 763 28 22 86

Hör av dig!
ola@jarvis.se
hans@jarvis.se
tommy@jarvis.se
hampus@jarvis.se

© Copyright - Jarvis - Enfold Theme by Kriesi
  • LinkedIn
Scroll to top