• 0Shopping Cart
Jarvis
  • Start
  • Produktkatalog-24
  • Maskiner/Begagnat
  • Kontakt
  • Samarbetspartners
  • Menu Menu

CIRCULAR BREAKING SAW Model SEC 180

SEC180, med ett justerbart skärdjup på 2,6 tum (66 mm), är idealisk för ribbning, skinkmarkering, axelmärkning och avlägsnande av förorenade ryggben.

Kategorier: Gris, Nöt
  • Beskrivning

Beskrivning

  • SEC180, med ett justerbart skärdjup på 2,6 tum (66 mm), är idealisk för ribbning, skinkmarkering, axelmärkning och avlägsnande av förorenade ryggben.
  • Dubbelisolerad, 1,6 hk elmotor för ultimata prestanda.
  • Elektronisk broms för 3 sekunders bladstopp.
  • Strömställaren är skyddad mot fukt och smuts för långvarig problemfri drift.
  • Lätt och flexibel – tillåter operatörer att arbeta med kött som hänger eller på bordet.
  • Uppfyller nationella och internationella krav för hygien och säkerhet. USDA och CE godkänd. Gjord enligt VDE-standarder.

Relaterade produkter

  • HYDRAULIC BREAKING SAW – MODEL HBS 1000

    HYDRAULIC BREAKING SAW – MODEL HBS 1000

    BS 1000, med ett snittdjup på 4,75 tum (121 mm), passar perfekt för nötkött: chuckar, axlar, revben, framkvarter, chineben, bröst, ländar och aitchben.

    Kategori: Nöt
  • BEEF BRISKET SAW Model MG-1 E

    BEEF BRISKET SAW Model MG-1 E

    Den kraftfulla, högpresterande MG1-E är utformad för att snabbt skära igenom alla nötköttsborstar – bara 3 sekunder. Liten och manövrerbar för optimal hantering

    Kategori: Nöt
  • CIRCULAR BREAKING SAW – MODEL 1000F

    CIRCULAR BREAKING SAW – MODEL 1000F

    1000F, med ett snittdjup på 76 mm (3 tum), passar perfekt för chuckar, axlar, revben, framkvarter, chinben, bröst, ländar och aitchben.

    Kategori: Nöt
  • CARCASS SPLITTING BANDSAW Buster IV

    CARCASS SPLITTING BANDSAW Buster IV

    Används för att dela nötkött, grisar och hästar.

    Kategori: Nöt

Jarvis Skandinavien AB
Maskiner, service och förbrukningsartiklar till den nordiska köttbranschen

Här finns vi
Skruvgatan 7
SE-211 24 MALMÖ
+46 763 28 22 86

Hör av dig!
ola@jarvis.se
hans@jarvis.se
tommy@jarvis.se
hampus@jarvis.se

© Copyright - Jarvis - Enfold Theme by Kriesi
  • LinkedIn
Scroll to top