Det lilla företaget med det stora nätverket

Vi är det lilla företaget med det stora kontaktnätet – våra kunder, leverantörer och samarbetspartners. Kontor och lager finns i Malmö, alltid nära till produkter, reservdelar och support.

Som din servicepartner har vi full uppbackning för att kunna upprätthålla en optimal problemfri produktion med minsta möjliga avbrott.

Jarvis Skandinavien AB är ett dotterbolag till Jarvis Products Corporation i USA,  en av världens största tillverkare av maskiner till kött- och fågelindustrin. I över 100 år har namnet Jarvis förknippats med kvalitet.

Vi har samarbetspartners över nästan hela världen och erbjuder ett heltäckande utbud av maskiner och produkter för hela produktionskedjan. Vi arrangerar gärna studiebesök och visningar på fabriker enligt önskemål.

Våra lokala samarbetspartners i Danmark, Norge, Finland, Island och Baltikum marknadsför Jarvis produkter på en exklusiv basis i respektive hemland.

Vårt mål är att förbli den bästa och mest effektiva leverantören av maskinlösningar till slakterier och styckningsanläggningar på den nordiska marknaden.

Så nu kan du sluta leta efter den optimala maskinlösningen – du har kommit rätt!

Kontakta Ola, Calle, Hasse eller Tommy för mer information.