SPC-165 Brisket Opener

Produktbeskrivning

SPC 140, med ett skärdjup på 1,5 tum (38 mm), eller SPC 165 med ett skärdjup på 51 tum (51 tum) är perfekt för:

  • SPC 140, med ett skärdjup på 1,5 tum (38 mm), eller SPC 165 med ett skärdjup på 51 tum (51 tum) är perfekt för:
  • Nötkött: Bryta framkvarts- och nötköttplattor även varm och kall ribbning.
  • Fläsk: markering av skinka och axlar, ribbning och avlägsnande av ben.
  • Lätt och flexibel – tillåter operatörer att använda verktyget både hängande och på bordet.
  • Mer kraft – högeffektiv luftmotor för mer hästkrafter och lägre driftskostnader.
  • Tunga kugghjul gjorda för att tåla all användning inom köttförpackningsindustrin.
  • Alla rostfria konstruktioner.
  • Justerbar djupmätare för spakstil för exakt djupkontroll.
  • Snabbt bladstopp.
  • Uppfyller nationella och internationella krav för hygien och säkerhet.