- Sortera utifrån Random
- Visa 15 Produkter per sida
-
SBR-1 Brisket Saw Sharpener
Skarpar från 9,5 tum (241 mm) till 24 tum (610 mm) längd enligt originaldesignspecifikationer – minskar materialavlägsnande för längre bladlivslängd.
-
SBR-2 STRAIGHT BLADE RECONDITIONER
Perfekt för slipning av blad för brisket, kvartering och klyvsågar.
-
CIRCULAR BREAKING SAW – MODEL 1000F
1000F, med ett snittdjup på 76 mm (3 tum), passar perfekt för chuckar, axlar, revben, framkvarter, chinben, bröst, ländar och aitchben.
-
525-TB Tongue Bone Cutter
Jarvis-modellerna 525-1 och 525-TB – hydraulisk drivkrok och tungben skär för får.
-
CIRCULAR BREAKING SAW Model SEC 180
SEC180, med ett justerbart skärdjup på 2,6 tum (66 mm), är idealisk för ribbning, skinkmarkering, axelmärkning och avlägsnande av förorenade ryggben.
-
30CL-1 Beef Hock & Horn Cutter
Används för främre och bakre nötkött som skär genom benet eller leden. Även en effektiv nötköttavhornare
-
AIR CIRCULAR BREAKING SAW – MODEL MCS 300
MCS 300 med full 2 hk motor och maximalt 112 mm djup är idealisk för primärskärning av nötkött :: framkvarter, chuckar, axlar, bröst.
-
PNEUMATIC STUNNER STESTER – MODEL AST-101
Snabbt, noggrant verktyg för testning och kalibrering av Jarviss USSS-1 pneumatiska bedövning.
-
SEC 230-4 Circular Breaking Saw
SEC 230-4, med ett snittdjup på 3 tum (76 mm), är idealisk för: Nötkött: skärpinnar, axlar, revben, framkvarter, bakkvarter, kinnben, bröst och ländar.
-
CIRCULAR SCRIBING SAW SPC 100
SPC 100, med ett maximalt skärdjup på 0,75 tum (19 mm), är idealiskt för skribb av nötkött och fläsk.
-
USSS-22A Pneumatic Stunner
Jarvis-modellen USSS-22A – pneumatiskt manövrerad höghastighets, icke-penetrerande bedövning för nötkött.